Her ser du traileren til den nye Disney filmen Løvenes konge 2019 versjonen.

Disneys «Løvenes Konge», regissert av Jon Favreau, reiser vi til den afrikanske savannen, der en fremtidig konge er født. Simba beundrer sin far, kong Mufasa, og omfavner sin egen royale arv. Men ikke alle i kongeriket feirer den nye barnets ankomst. Scar, Mufasas bror og tidligere arving til tronen, har sin egen agenda. Kampen om Pride Rock blir herjet av forræderi, tragedie og drama, som til slutt resulterer i Simbas eksil. Med hjelp fra et par nysgjerrig nye venner, må Simba vokse opp og ta tilbake det som med rette er hans. Den stjernespekkede filmen inkluderer Donald Glover som Simba, Beyoncé Knowles-Carter som Nala, James Earl Jones som Mufasa, Chiwetel Ejiofor som Scar, Seth Rogen som Pumbaa og Billy Eichner som Timon. Ved hjelp av banebrytende filmskaperteknikk bringer man igjen liv til Løvenes Konge på en helt ny måte. Brølene fra Afrikas savanner kan høres på kinoer over hele landet fra 17. juli.